Over Ons

 

Ons Verhaal

Een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend, maar vraagt om zorg en aandacht. Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust en nemen hun verantwoordelijkheid. U hoort hierbij en wij streven ernaar u hierbij te helpen.

Natuurlijk kunnen wij u alles vertellen over onze producten en hun eigenschappen. Maar belangrijker is het gezondheidseffect dat wij hiermee bij u beogen. U herkent dit effect aan de vijf peilers waarop al onze producten en diensten gebaseerd zijn. Dit zijn: Vitaliteit, Balans, Ontspanning, Kracht en…Puur.

De laatste peiler staat voor ons streven naar een zo natuurlijk mogelijke, zuivere samenstelling van onze producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Nieuwe producten worden hierop geselecteerd, omdat dat beter is voor u en wij zo onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. De vijf peilers vormen onze visie en hebben een prominente plaats in onze etalage gekregen. Het houdt ons scherp en inspireert anderen om ook hun verantwoordelijkheid voor hun gezondheid te nemen. It’s…Good For You!

Het Team

Dorien Kleverlaan (eigenaar/ondernemer)
Dorien volgde een opleiding Natuurlijk Genezen, behaalde haar vakdiploma Drogisterij en volgde vele cursussen op het gebied van voeding, sportvoeding en vitamines. Na ruim 15 jaar ervaring in de apothekersbranche maakte zij de overstap naar Good For You. In 2015 nam zij de winkel van de vorige eigenaar over en heeft zij het roer nu volledig in eigen hand!

Sandra Overdijkink
Sandra heeft na het behalen van haar opleiding tot apothekersassistente jarenlange ervaring in de apotheek opgedaan, ook volgde zij diverse cursussen op het gebied van voeding en voedingssupplementen.

Roel Nobbe (extern therapeut)
Wij werken al vele jaren intensief samen met Roel Nobbe, geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut en iriscopist. Roel is enkele dagen per maand in de winkel aanwezig in de speciaal hiervoor ingerichte therapie-ruimte. U kunt op afspraak bij hem terecht voor een gezondheidstest. Tevens kan hij metingen doen voor diabetici, cholesterol en bloeddruk.